« Vissza a kezdőoldalra  •  Budapesti Nőgyógyászati Daganatsebészeti Központ  •  noidaganatok.hu  •   noidaganatok@gmail.com

 

Rólunk

 

Szakmai csapatunk 4 főből áll, csaknem 15 éve dolgozunk együtt.

A nőgyógyászati és emlő daganatban szenvedő betegek komplex gyógyításában a sebészeti kezelés csoportunk fő profilja. Azokban a nem rosszindulatú betegségekben is nagy számban operálunk hozzánk irányított betegeket, amelyek a női szerveken kívül más szerveket (belek, húgyhólyag, húgyvezeték, erek, kismedencei idegek stb.) is érintenek (endometriosis, fejlődési rendellenességek stb.). Sok olyan nőgyógyászati beteg is hozzánk kerül ellátására, akiknél valamilyen kísérőbetegség miatt (szívbetegség, nagyfokú kövérség, korábbi műtétek okozta kiterjedt hegesedés stb.) kockázatos a beavatkozás.

Rendszeresen fogadunk külföldről olyan betegeket, akik a fenti felsorolásban részletezett okok valamelyike miatt a mi segítségünkre szorul. Sok esetben (ha ez nem váltható ki a beteg utaztatásával), a mi csoportunk valamelyik tagja utazik külföldre a rászoruló beteg műtétjéhez.

Műtéti technikát oktatunk itthon és külföldön.

Aktív résztvevői vagyunk a hazai és a nemzetközi orvosi kutatásnak. Hazai és nemzetközi tudományos társaságok, tudományos folyóiratok, kézikönyvek írásában, szerkesztésében, vezetésében igyekszünk segíteni a szakmai fejlődést.

Több kórházban is részesei vagyunk a különböző szakmák résztvevőiből összeálló, a betegek kezelését tervező szakértői csoportoknak.

Igyekszünk tudásunkat megosztani az ország és a nemzetközi orvostársadalom többi tagjával, ezzel segíteni próbálunk olyan betegeken is, akik nem közvetlenül a mi kezelésünk alatt állnak.

Sajnos nincs azonban varázspálca a kezünkben. Türelemmel, igyekezettel, tudásunk korlátainak a figyelembe vételével igyekszünk nap mint nap segíteni, gyógyítani, vigasztalni.
 

 
 
 
Dr. Lintner Balázs Dr. Novák Zoltán PhD Dr. Tarnai László PhD  Prof. Dr. Ungár László
főorvos főorvos főorvos  
 
 

 Vissza

 

 

Copyright 2012. © Budapesti Nőgyógyászati Daganatsebészeti Központ